Over de Praktijk

Logo Psychologenpraktijk Autisme inZicht

Na enkele jaren te hebben gewerkt voor een grote GGZ instelling in Amsterdam ben ik mijn eigen psychologenpraktijk ‘Autisme inZicht’ gestart. Deze stap heb ik gezet omdat ik meer oog en tijd wilde hebben voor degenen die zorg nodig hebben. Vanuit mijn praktijk verleen ik als vrijgevestigd Psycholoog NIP onverzekerde zorg. Dit betekent dat de gesprekken die we voeren niet worden vergoed door de zorgverzekeraars (helaas ook niet met restitutiepolis of aanvullende verzekering) en dus plaatsvinden op basis van eigen bijdrage, zie hiervoor de pagina Tarieven. Enkele voorwaarden van onverzekerde zorg op een rij:

  • Geen wachtlijst 
  • Geen diagnose of verwijsbrief vereist 
  • Geen aanmaak van diagnose
  • Wij bepalen samen de duur en frequentie van het contact
  • Geen beroep op eigen risico (losse consulten zijn mogelijk)
  • Er wordt geen diagnose doorgegeven aan de zorgverzekeraar
  • Consulten zijn ook mogelijk voor naasten (partners, familie etc.)
  • Zorg wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekeraar