Contact

Heb je vragen over het aanbod, over mij of interesse in een kennismakingsgesprek? Schroom dan niet om contact op te nemen via onderstaand contactformulier, ik maak graag kennis met je en geef graag antwoord op je vragen.

Mededeling: In verband met grote drukte is er momenteel helaas een aanmeldstop. Ik zou het liefst voor iedereen tijd en ruimte inplannen, maar dit is op het moment helaas niet mogelijk. Indien gewenst, kan ik u/je op een wachtlijst zetten. Wanneer er meer ruimte ontstaat zal ik dan contact opnemen. Excuses voor het ongemak.

nb: Het wil wel eens voorkomen dat het bericht via het contactformulier niet goed doorkomt. Geen reactie ontvangen binnen enkele dagen? Schroom dan niet om te mailen, ik reageer namelijk altijd op berichten die binnenkomen.

Contactgegevens

  • Remco van der Werff, Psycholoog NIP
  • Maliebaan 24-26 (derde etage), 3581 CP te Utrecht
  • E-mail: autisme-inzicht@outlook.com
  • Telefoon: 0638504949
  • Openingstijden: Maandag, Dinsdag & Donderdag 08:30-17:30